برنامه نوبت اول برگزاری کلاسهای عملی شامل آزمایشگاه ها و کارگاه ها در دانشکده مهندسی مواد و صنایع برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱

۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۴ کد : ۲۳۱ اطلاعیه‌ها

دانشکده مهندسی مواد و صنابع

برنامه نوبت اول دروس عملی

نیمسال اول 1400-1401

دانشجویان گرامی

با سلام و آرزوی سلامتی

با احترام، برنامه نوبت اول برگزاری کلاسهای عملی شامل آزمایشگاه­ ها و کارگاه ­ها در دانشکده مهندسی مواد و صنایع برای نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1401 به شرح جدول 1 می­­باشد. لطفا نکات زیر مورد توجه قرار گیرد:

• این کلاس­ها صرفاً برای دانشجویانی است که نیاز به امکانات خوابگاهی ندارند. شایان ذکر است که با مهیا شدن شرایط اسکان در خوابگاه، برنامه این کلاسها برای دانشجویان متقاضی استفاده از امکانات خوابگاهی اعلام می­گردد.
  • توصیه می­شود، دانشجویان محترم با رعایت نکات بهداشتی نسبت به حضور در این کلاسها اقدام نمایند و فرصت مغتنم حضور در کلاسها در این دوره را به زمانی دیگر موکول نکنند.
  • کلاسها بصورت فشرده و از ساعت 8 الی  18 و در یک روز برگزار می­شود و امتحانات این دروس در همین بازه زمانی برگزار می­گردد.
  • به منظور برنامه­ریزی مناسبتر برای رعایت نکات بهداشتی در محیط کارگاه و آزمایشگاه، ضروری است که دانشجویان محترم تا ساعت 12 روز دو شنبه  (مورخ 26/07/1400) از طریق ایمیل­ به مدیران محترم گروه­های مهندسی مواد و صنایع، موافقت خود برای حضور در کلاسها را بر اساس برنامه ثبت نامی خود اعلام نمایند. لذا خواهشمند است به طور دقیق نام و شماره دانشجوئی، نام درس، کد درس و روز حضور، با توجه به اطلاعات مندرج در جدول 1 در ایمیل ارسالی مشخص باشد.

جناب آقای دکتر جمشیدی (مدیر گروه مهندسی مواد)

megroup_bnut@nit.ac.ir

جناب آقای دکتر دیوسالار (مدیر گروه مهندسی صنایع)

iegroup_bnut@nit.ac.ir

برنامه ارائه شده، صرفا برای دروس آزمایشگاهی و کارگاهی ارائه شده در دانشکده مهندسی مواد و صنایع است و مقتضی است همه دانشجویانی که دروس آزمایشگاهی و کارگاهی نظیر آزمایشگاه فیزیک، شیمی، مبانی برق و ... خارج از دانشکده دارند، از طریق سایت دانشکده­های مورد نظر و یا سایر کانالهای ارتباطی، پیگیر حضور در کلاسها باشند.

جدول 1: برنامه نوبت اول دروس عملی دانشکده مهندسی مواد و صنابع- نیمسال اول 1400-1401

ساعت

روز