مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده مهندسی مواد و صنایع برگزار شد

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۱ کد : ۶۰۱ اخبار دانشکده
مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده مهندسی مواد و صنایع برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده مهندسی مواد و صنایع در حضور رئیس و معاونین دانشگاه و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده برگزار شد. دکتر جواد واثقی امیری رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با عرض خیرمقدم و قدردانی از زحمات دکتر نوروزی در مدت تصدی ریاست دانشکده، از قبول مسئولیت دکتر پایدار تشکر نمود.

رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: دکتر سلمان نوروزی از اساتید پیشکسوت و با تجربه دانشگاه است که در ادوار مختلف، تجربه حضور در مسئولیت های مختلف را دارد و با توجه به مدیریت درست شان موفقیت های زیادی برای دانشگاه و دانشکده رقم خورد و ضایتمندی بالایی حاصل شد.

دکتر واثقی امیری با قدردانی از قبول مسئولیت دکتر محمد مهدی پایدار گفت: انتخابی بودن رییس دانشکده یک حسن است و اثربخشی بیشتری دارد. دکتر پایدار فردی جوان، فعال با توانمندی خوب است که هم در کارهای اجرایی و طرح های پژوهشی و هم در تدوین برنامه راهبردی دانشگاه نقش مؤثری داشتند.

در ادامه دکتر نوروزی با قدردانی از حمایت های همه جانبه ریاست دانشگاه و معاونین و همچنین با تشکر از همکاری اعضای هیات علمی و کارمندان دانشکده، سهم اصلی موفقیت دانشکده مهندسی مواد و صنایع را ریل گذاری درست دانشگاه و همکاری، همدلی، اتحاد و صمیمیت و فعالیت های اعضای مجموعه عنوان نمود.

سپس دکتر محمد مهدی پایدار نیز با قدردانی از زحمات دکتر نوروزی و حسن اعتماد همکاران گفت: امیدوارم بتوانیم با برنامه ریزی دقیق و با همکاری همه اعضای دانشکده و با اتحاد و همدلی، پیشرفت های دانشکده را ادامه بدهیم.

گفتنی است این جلسه با اهدای حکم به دکتر پایدار و قدردانی از دکتر نوروزی به پایان رسید.