ارتقای مرتبه علمی آقای دکتر سیدجمال حسینی پور از مرتبه دانشیاری به استادی

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۹ کد : ۵۹۹ اخبار دانشکده
ارتقای مرتبه علمی آقای دکتر سیدجمال حسینی پور از مرتبه دانشیاری به استادی

دکتر سید جمال حسینی پور عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مواد و صنایع دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی ارتقاء یافت. پرونده ارتقای مرتبه علمی دکتر سید جمال حسینی پور از مرتبه  دانشیاری به مرتبه استادی در نود و ششمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه مورخ ۱۴۰۰/10/۲۹، مطرح و با رعایت ضوابط مندرج در آیین نامه ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی مصوب ۱۳۸۹/۱۰/۱۴ و با استناد به آیین نامه استخدامی اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و سایر مقررات مربوطه، صلاحیت علمی ایشان برای احراز مرتبه استادی در گروه آموزشی  مهندسی مواد مورد تایید قرار گرفته است.

دانشکده مهندسی مواد و صنایع، این ارتقاء ارزشمند را به جناب آقای دکتر سید جمال حسینی پور  تبریک عرض می‌نماید.