دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل صدرنشین دانشگاه های کشور

۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۳ کد : ۱۳۴ اخبار دانشکده
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل صدرنشین دانشگاه های کشور

به گزارش روابط عمومی، مجددا دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در رتبه بندی موضوعی تایمز موسوم به THE World University Rankings by Subject ۲۰۲۲ خوش درخشید و موفق به کسب جایگاه نخست کشور در موضوع "علوم فیزیکی" شد.

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برای دومین سال پیاپی، در رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌های جهان، در حوزه "علوم فیزیکی"(نجوم و اخترفیزیک، شیمی، کریستالوگرافی، علوم زمین، ریاضیات و آمار، هواشناسی و علوم جوی، فناوری نانو، علوم فیزیک پلیمر، علوم فیزیک و سایر موضوعات)، در میان ۱۲۲۷ دانشگاه از سراسر جهان، موفق به کسب رتبه‌ی ۳۰۰-۲۵۱ گردید.

شایان ذکر است که بر اساس رتبه بندی موضوعی سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ تایمز در حوزه "علوم فیزیکی"، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از میان ۴۰ دانشگاه ایرانی حاضر در این رتبه بندی، حائز رتبه نخست شده است.

جهت مشاهده صفحه رسمی رتبه THE World University Rankings by Subject ۲۰۲۲ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، اینجا کلیک نمایید.